„Мухтаров“ ЕООД предлага широка гама от продукти и услуги в три различни направления:

1) „Мухтаров“ ЕООД е строителна фирма специализирана, както в цялостно изграждане на нови сгради, така и в реновация и ремонти на стари. Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2015 и Удостоверение в ЦПРС (Централен професионален регистър  на строителя).

2) От дълги години имаме изграден цех с оборудване за изработка на PVC и алуминиева дограма и линия за производство на стъклопакети.

3) „Мухтаров ЕООД“ се занимава и с рязане, обработка и монтаж на различни видове стъкла, огледала, триплекс , както и изработка на стъклени прегради и душкабини, мебели от стъкло, стъклени парапети,  стъклени козирки и стъкла за окачени фасади.

За нас е изключително важно да задоволим всички желания на нашите клиенти. 20 годишният опит,който имаме, модерното оборудване и квалифицираният персонал, са  гаранция за високото качество на предлаганите от нас продукти.

Чрез всички тези услуги, Ние можем да предложим един цялостен и завършен вид на вашия проект. Заповядайте при нас!

Защо да изберете нас:

  • Успешно минало
  • Честност и задълженост
  • Спазване на срокове

Успешно минало

Имаме доказани постижения и сме уважавана фирма в България. Ние гарантираме, че всички проекти се извършват с най-висок професионализъм, използвайки качествени материали, като същевременно предлагаме на клиентите подкрепа и достъпност.

Честно и задължително

За нас честността е единствената политика и ние се стремим да изпълним всички проекти с почтеност, не само с нашите клиенти, но и с нашите доставчици и изпълнители. Със стотици успешни проекти, ние сме една успешна строителна фирма

Отговорност

Ние се ангажираме да изпълним всички проекти в рамките на сроковете, определени с нашите клиенти. Ние използваме най-доброто от технологиите и инструментите, за да гарантираме, че всички задачи се изпълняват бързо, но също така се обръща внимание на детайлите и гарантира, че всичко е направено правилно.