Строителство Сливен. През годините сме реализирали много разнообразни проекти, както на жилищно строителство, така и на промишлени сгради, общински и държавни сгради, училища и университети, пътища.

Предлагаме следните видове дейности и услуги:

  • Цялостно изграждане на нови постройки;

Ние изпълняваме цялостно изграждане на къщи и постройки „до ключ“ – от самото начало на строителния процес – изкопни работи, груб строеж, покривни работи и до най-малкият детайл в изпълнението на довършителните работи.Притежаваме необходимото оборудване и механизация, за да се изпълнят качествено възложените дейности- багер,специализиран камион за извозване на отпадъци, трамбовки, скеле, машини за рязане на бетон и асфалт и др.

В процес на работа на изграждане на къща с дървена конструкция

Завършен проект

Цялостно изградена къща на морето .

Изграждане на временен обект към сградата на сектор“ Пътна полиция“ гр. Сливен за посрещане нуждите на гражданите- клиенти на сектора.

 

Изграждане на топла връзка между съществуваща сграда на детска градина „Детелина“ и нова сграда- разширение  към детска градина „Детелина“ гр.Поморие.

Довършително строителство на новоизградена сграда в центъра на гр.Сливен. Използвана е топлоизолационна система RÖFIX.

 

  • Ремонтни дейности, включващи кофраж, арматура, полагане на бетон, изграждане на конструкции, зидария, облицовъчни работи, изграждане на покриви,покривно водоотвеждане, Ел и ВиК инсталации, полагане на замаски, слагане на фаянс и гранитогрес, полагане на настилки, шпакловка и боядисване, саниране на сгради и др. Дейностите могат да бъдат много разнообразни и тук нашата задача е да осигурим  постоянен надзор и контрол при изпълнението на проекта от началото до неговата пълна реализация.

Ремонт на пешеходна пътека м.“Хамам Баир“, включващо ремонтиране на стъпала и направа на щампован бетон.

Ремонт на тротоарна настилка на улици и булеварди в гр.Сливен

  • Извозване на строителни отпадъци – предлагаме отделна услуга за събиране и извозване на отпадъци. Нашата фирма притежава всички документи, лицензи и необходимата техника, за да извършваме възложената ни дейност качествено и навреме.Договорът ни със сметището за депониране на събраните отпадъци ни нарежда сред малкото фирми в града, имащи законно право да събират и транспортират отпадъци. Предлагаме извозването на отпадъци да се извършва със специализиран камион, отговарящ на всички изисквания за осигуряване на качеството, с предметен обхват в областта на сметосъбиране и сметоизвозване на отпадъци и за опазване на околната среда.

Изпълнили сме множество обекти на клиенти от частния и публичния сектор като се съобразяваме със специфичните им потребности и желания.За нас мнението на клиентите е много важно и се стараем да бъдем коректни и точни в нашите взаимоотношения. При изпълнението на всеки проект обръщаме внимание на детайлите и се стараем да спазваме стриктно заложените сроковете.

 

Ние притежаваме сертификат за качество ISO 9001:2015 за следните дейности: строителство, строително-монтажни и строително-ремонтни дейности, производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма, както и удостоверения от Централния професионален регистър на строителя.