Стъкла Сливен. Предлагаме изработка,доставка и монтаж на всякакъв размер, дебелина, цвят и форма  стъкла.

  • Плоско (флоатно) стъкло с различна дебелина
  • Цветно стъкло (лакобел)- различни видове цветове, подходящи за реализиране на интериорни идеи;
  • Триплекс(многослойно ламинирано стъкло) с различни дебелини и цветове- за по-голяма сигурност и здравина при поръчка на стъклени парапети, козирки, прегради и др.

Закалено стъкло- Закаленото стъкло преминава термична обработка, което му придава по-голяма здравина. Специфичното при него е, че при счупване става на много малки парченца и по този начин предпазва от порязване. Предлага се в различни дебелини и цветове. То често се използва при изработка на стъклени парапети, душ кабини, стъклени прегради и др

  • Огънати стъкла- По ваше желание можем да огъваме стъкла в желаната от Вас форма. Изключително подходящи за мебели от стъкло, извити парапети, прегради и козирки; По-долу ще видите два от нашите проекти за огънати стъкла:

Извит парапет с огънато стъкло в драматичен театър „Стефан Киров“

Изпълнена поръчка на наш клиент на маса с огънати стъклени крака.
  • Нашата фирма притежава необходимото оборудване за обработка на стъкла- кант и фасет с различна големина, както и матиране на стъкла във всякакви форми .
  • Предлагаме и широка гама от орнаментни стъкла(декоративни стъкла).

Свържи се с нас:

Стъкла Сливен. Свържете се с нас, за да изготвим персонализиран проект, според Вашите нужди. Мухтаров „Еоод“ се гордее с дългогодиошен опит и множество успешни проекти за обработка и монтаж на различни видове стъкла в Сливен и цялата страна. Гаранция за качество. Обръщаме специално внимание на нуждите и потребностите на всеки наш клиент, независимо от размера на Вашият проект.