Стъклени прегради и душкабини Сливен. Преградите от стъкло са перфектния начин да затворите или заградите част от пространството с цел по-голяма функционалност. Те предават красота и завършек и са подходящи за всякакъв стил. Предлагаме стъклени прегради и душ кабини за офиси, търговски обекти и бани. 

Всички прегради и душкабини, които предлагаме, са със закалено стъкло с различна дебелина в зависимост от размерите и начинът на захващане. Те могат да бъдат няколко вида:

  • Прегради със стационарна и отваряема част (стъклена врата).
  • Прегради и душ кабини тип“Хармоника“ – така стъклата се прибират в единия или двата края и се заема по-малка част от пространството.
  • Плъзгащи прегради и душ кабини.
  • Стъклени стационарни паравани

Обковът за стъкло, който използваме, е от доказани производители, притежаващи сертификати за качество в съответствие с действащите стандарти в Европейския съюз.

Свържете се с нас, за да изготвим персонализиран проект, според Вашите нужди. Мухтаров „Еоод“ се гордее с дългогодиошен опит и множество успешни проекти на стъклени прегради и душкабини в Сливен и цялата страна. Гаранция за качество. Обръщаме специално внимание на нуждите и потребностите на всеки наш клиент, независимо от размера на Вашият проект.