Дограма Сливен

В съвременното строителство дограмата е много важен фактор за създаването на  топлина, уют и комфорт.

Нашите услуги:
Вид дограма: ПВЦ
Вид дограма: алуминиева
Сертифицирани Профили, обоков и аксесоари
Допълнителна информация

1)Предлагаме ПВЦ дограма с различна дебелина на профилите: четири камерен профил, петкамерен профил, седемкамерен профил на каса и осемкамерен на крилото и с желаните от Вас стъклопакети с широчина на стъклопакетите от 24мм. до 52 мм. Можете да намерите оптимална комбинация между качество и цена. ПВЦ дограмата играе важна роля за шумоизолацията и топлоизолацията на вашата сграда, къща или апартамент.

2) Алуминиева дограма

Алуминиева система за прозорци и врати „със“ и „без“ прекъснат термомост-подходяща, както за прозорци и врати , така и за алуминиеви прегради и фасади.

Работим с профили, обков и аксесоари от доказани производители, притежаващи сертификати за качество в съответствие с действащите стандарти в Европейския съюз.

За повече информация можете да посетите нашия офис, за да изготвим индивидуален проект, който да съответства с вашите желания, както и да покажем мостри на разнообразните видове и цветове на профили и стъклопакети. Така, освен със своите изолационни свойства, дограмата ще допринесе за вашия интериорен и екстериорен дизайн.

  • Относно проекта по-горе:
  • Изработка и монтаж на ПВЦ дограма на кооперация на центъра на гр.Сливен. Работено е с немски профил с дебелина 80 мм в цвят „златен дъб“ и 24 мм стъклопакет с нискоемисионно стъкло.Изграждане на окачена фасада на магазинната част  на сградата с алуминиев профил и 24 мм стъклопакет.
  • Пример за наша дограма в град Сливен